Gemeente Lanaken

Gemeente Lanaken
http://www.lanaken.be/

Het gemeentebestuur van Lanaken is uitermate verheugd dat Oud-Rekem is genomineerd als één van de 15 mooiste dorpen van Vlaanderen. Het spreekt voor zich dat ons bestuur een prominente rol speelt in de campagne die Oud-Rekem hopelijk de titel van ‘Mooiste Dorp van Vlaanderen anno 2008’ zal opleveren.

 

Het gemeentebestuur fungeert als gangmaker en coördinator van deze campagne. We zijn evenwel zeer verheugd te mogen rekenen op heel veel steun en sympathie van particulieren, verenigingen en ook bedrijven uit onze gemeente, om vorm te geven aan deze campagne.

 

Daarom ook zijn wij de partners erkentelijk die het mogelijk hebben gemaakt om deze website mee vorm te geven. Het internet is een onmisbare schakel om in te zetten in een promotiecampagne. Dankzij de overige partners op deze website wordt het mee mogelijk gemaakt om Oud-Rekem wereldwijd via het web uit te dragen op de meest professionele manier.

 

Nu maar hopen dat iedere bezoeker zijn of haar stem uitbrengt tussen 19 en 23 april a.s. voor Oud Rekem – wat ons betreft nu reeds – het mooiste Dorp van Vlaanderen!

« naar overzicht