Gewijzigde verkeerssituatie

SInds enkele weken is de doorgang van de Patersstraat ter hoogte van De Glazen Kast afgesloten voor het doorgaande verkeer. Ondanks de borden aan het begin van de straat pogen dagtoeristen toch nog via de "Belgische manier" door de straat met hun wagen te rijden hetgeen vaak tot frustraties van zowel voetgangers als automobilisten leidt. Dan nog niet te spreken over de overlast voor de aanpalende straten. Mogen we daarom aan menig bezoeker vragen om de wagen te parkeren ter hoogte van de kanaaldijk of op de parking van Jeugdhuis "De Brik". Het zal voor eenieder aangenamer vertoeven zijn.
« naar overzicht

2 Reacties

  • Reactie door mario errico op donderdag 21 augustus 2008 om 15:03
    Het knippen van de Paterstraat heeft tot gevolg dat het storende verkeer van bezoekers/toeristen nu via de Kanaalstraat Oud-Rekem IN EN UIT rijden. De overlast wordt hierdoor niet opgelost maar verplaast.
  • Reactie door Richard (Sint-Truiden) op vrijdag 8 augustus 2008 om 16:04
    Ik lees over parkeren :" Mogen we daarom aan menig bezoeker vragen om de wagen te parkeren ter hoogte van de kanaaldijk of op de parking van Jeugdhuis "De Brik". Graag las ik ook het adres van dat Jeugdhuis .. voor GPS met gehandicapte vervoer. Kan je ook niet aangeven waar er gehandicpaen-parkeerplaatsen voorzien zijn .. wat dichter bij Centrum? Ik heb dat niet gevonden op je website. Met dank van Richard uit Sint-Truiden

Plaats een reactie