Bezoek Oud-Rekem

Wilt u een (geleid) bezoekje brengen aan het mooiste dorp van Vlaanderen? Dat kan.

Vanaf nu start er elke zondag om 15h30 aan de Groenplaats (bij de Museumkerk) in Oud-Rekem een (korte) rondleiding o.l.v. een ervaren gids langs een aantal bezienswaardigheden. Dit duurt ca. 1 uur en kost slechts 1 euro per persoon.

Ook geleide rondleidingen met een groep zijn mogelijk: info: 089/71.86.21 (tijdens de kantooruren) of bij het VVV van Lanaken (089/72.24.67).

« naar overzicht

4 Reacties

 • Reactie door Ria van den Eijnde-van Amelsvoort op woensdag 11 juni 2008 om 10:10
  Wij, mijn man en ik willen graag weten, waar Oud Rekem precies ligt. Het staat niet aangegeven op het kaartje van België-Limburg. Kunt u mij erover berichten?
 • Reactie door M.D. op donderdag 5 juni 2008 om 09:09
  Hebben ze die verschrikkelijke bloembakken nu toch niet midden in de Patersstraat gezet. Plots is "het mooiste dorp van vlaanderen" slechts toegankelijk langs één zijde. Alle toeristen rijden zich nu vast in een doodlopende straat terwijl dit vroeger de Hoofdstraat was. Zonde om Oud_Rekem in twee te splitsen.
 • Reactie door Pierke op maandag 2 juni 2008 om 21:09
  Staan mij toch niet in het mooiste dorp van Vlaanderen enkele verschrikkelijk lelijke bloembakken...Toch erg eigenlijk he, kan daar niks aan gedaan worden ? ? Er moet toch wel een betere oplossing zijn dan zo een zeilig bloembakske...voor de rest is het wel zalig vertroeven in Oud-Rekem, Groetjes
 • Reactie door DANIEL VAN CAMPENHOUT op zaterdag 31 mei 2008 om 22:10
  wE KWAMEN VAN grimbergen "de parel van brabant"naar het mooiste dorp in Limburg en zagen dat het goed was.De limburgers hebben ons hart gestolen Een mooi dorp en daarbij nog echte vriendelijke mensen. Bij leven en welzijn "tot ziens" lieflijk limburg Daniel

Plaats een reactie